Casa da Fazenda

Per week

Laagseizoen

Voorseizoen

€ 445,-

€ 625,-

Middenseizoen € 750,-
Hoogseizoen

Nazomerseizoen

€ 975,-

€ 825,-

Casa Corcunda &
Casa de Pão

Per week

Laagseizoen € 399,-
Voorseizoen € 595,-
Middenseizoen € 700,-
Hoogseizoen

Nazomerseizoen

€ 925,-

€ 750,-

Glamping houten safarilodge

Per week

Laagseizoen

Voorseizoen

Middenseizoen

€ 425,-

€ 595,-

€ 675,-

 

Hoogseizoen

Nazomerseizoen

 

€ 895,-

€ 725,-

Laranja

Per week

Laagseizoen

Voorseizoen

€ 345,-

€ 405,=

Middenseizoen € 495,-
Hoogseizoen

Nazomerseizoen

€ 695,-

€ 525,-

Verwarming c.q. airco is exclusief, deze worden al naar gelang gebruik afgerekend. In de winter verbruikt de aircoverwarming minder stroom!

Seizoenen

Laagseizoen (overwintermaanden)
November, December, Januari, Februari en Maart

Voorseizoen 

1 April tot en met 20 April

Middenseizoen
Vanaf 20 April, Mei, Juni, Oktober

Hoogseizoen
Juli en Augustus

Nazomerseizoen

September

Casa de Arte

Per week

Laagseizoen € 395,-
Voorseizoen

Middenseizoen

€ 475,-

€ 695,-

Hoogseizoen

Nazomerseizoen

€ 775,-

€ 700,-

Additionele kosten

  • De speciale overwinterprijs is gebaseerd op 2 personen. Indien anders, overleg vooraf even met ons. De speciale overwinterprijs loopt door tot en met 20 April als het gaat om een boeking van langer dan 3 weken.
  • Extra bed 15 euro per nacht. Informeer naar de mogelijkheden in overleg.
  • Tentje (1-2 p.) 55 euro per week voor Arte
  • Huur kinderset (stoel, bedje en badje) € 10,
  • Huur strandlaken 5 euro
  • Eindschoonmaakkosten zijn exclusief als u korter dan 1 week bij ons verblijft
  • Er is een wasmachine voor de gasten. Voor 5,= euro per trommel kunt u een was draaien. Dit is inclusief stroom & water en was producten. Wilt u de was drogen in de wasdroger (winter) dan betaalt u 7,50 euro in totaal
  • De lodge wordt tijdens het overwinteren verwarmd door een pelletkachel. Per maand verhuur nemen we de eerste 30 euro voor onze kosten
  • De overheid is bezig met het instellen van toeristenbelasting. Vanwege Covid is dat 2 jaar uitgesteld, maar we verwachten dat het binnenkort wordt ingevoerd. Mocht dat zo zijn dan zullen we dat in rekening brengen. Er wordt verwacht dat het gaat om 1,50 per dag per persoon met een maximum van 7 dagen. Dus als je langer komt dan 7 dagen, dan vervalt deze verplichting vanaf de 7e dag.

 

Prijzen en huurvoorwaarden

De huurprijzen zijn per week, inclusief elektriciteit, beddengoed, handdoeken en eindschoonmaak. Wilt u dat wij tussendoor schoonmaken dan doen we dat graag en brengen daarvoor 30 euro in rekening.
De boeking wordt definitief door binnen 1 week na de reservering 35% van het totale bedrag aan ons over te maken. 12 weken voor aanvang van de huurperiode maakt u nog eens 35% over. De laatste betaling dient 6 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn overgemaakt. Wij zijn een officieel verhuurbedrijf. Indien u annuleert overhandigen wij een officiële factuur die u kunt overleggen aan uw verzekeraar.

In- en uitchecken

Op de aankomst dag bent u in het gastenhuis welkom vanaf 15:00 uur. Zo hebben wij de tijd om het gastenhuis voor uw komst in orde te maken. U bent in overleg al eerder welkom op de quinta als u dat prefereert. We hebben een speciale plek waar u de bagage kwijt kunt en een toiletruimte waar u zich kunt omkleden om alvast lekker bij het zwembad te gaan liggen.

Op de dag van vertrek wordt u verzocht uw gastenhuis voor 10.00 uur te verlaten. Ook dan geldt dat u uw bagage op deze dag nog bij ons kunt stallen als u een late terugvlucht heeft. Zo is deze dag geen verloren dag zodat u bijvoorbeeld nog even lekker naar het strand kunt of bij ons zwembad de tijd door te brengen.  In ons toiletgebouwtje kunt u zich voor de reis nog even omkleden.

Voorwaarden en bepalingen

Reeds overgemaakte aanbetalingen zijn in geval van annulering van uw kant niet terug vorderbaar. We adviseren u een reisverzekering af te sluiten voor een ´samengestelde reisverzekering´. Daar is sprake van als u vlucht, auto en vakantiehuis los van elkaar boekt.

Bij het overhandigen van de sleutel vragen we een borg van € 250,- cash bij aankomst. Als er onverhoopt schade is verhaalt u dit op uw reisverzekering. Zodra zij de schade hebben vergoed krijgt u de borg meteen teruggestort.

Wij kunnen in geen enkel geval verantwoordelijk worden gehouden in geval van schade aan of diefstal van persoonlijke eigendommen. We accepteren geen verantwoordelijkheid voor persoonlijk letsel. U betreedt ons huis, terrein en de zwembaden op eigen risico.

Bij gevolgen voortkomend uit: oorlog, stakingen, natuurgeweld en of -rampen, overmacht, beperkende overheidsmaatregelen en/of buitengewone omstandigheden toe te rekenen aan derden zijn reeds overgemaakte aanbetalingen van uw kant niet terug vorderbaar.

Als u vragen heeft omtrent het Coronavirus in relatie tot onze huurvoorwaarden en -bepalingen neem dan, uiteraard vrijblijvend, contact met ons op t.a.v. uw vragen. We kunnen dan in overleg met elkaar kijken naar een passende oplossing wat voor beide partijen passend is.

 

Met het boeken accepteert u onze voorwaarden en bepalingen.

Boekingsbeleid

 

Als mensen op vakantie gaan naar de Algarve komt men doorgaans met het vliegtuig voor een bepaalde aaneengesloten periode, vaak minimaal 7 nachten of meer. Daarom verhuren wij in principe vanaf minimaal 7 nachten of meer en hanteren we daarvoor een weekprijs.

Een kortere periode is zeker ook mogelijk. Bijvoorbeeld als u een rondreis maakt door Portugal. Op dat moment is de eindschoonmaak van 37,50 exclusief. De duur van uw verblijf is sowieso altijd in onderling overleg.

Wij kennen geen vaste aankomst- of vertrekdag op bijvoorbeeld de zaterdag, zoals in Frankrijk vaak gebruikelijk is. Wel proberen we in overleg met u om bestaande en nieuwe boekingen zo goed als mogelijk op elkaar aan te laten sluiten, zeker in het midden- en hoogseizoen.

Mocht u bijvoorbeeld 10 dagen willen komen en een van onze accommodaties heeft maar 7 nachten beschikbaar, dan kunt u wellicht aansluited terecht in een van onze andere accommodaties. Wij kunnen daar in altijd adviseren als u dat prettig vindt.

Tip:
Onze beschikbaarheidsagenda is up-to-date! Neem a.u.b. wel altijd eerst even contact met ons op alvorens uw vlucht te boeken. Wij checken dagelijks een aantal keer onze email, dus dezelfde dag heeft u zeker al antwoord. U kunt ons natuurlijk altijd bellen als u last-minute wilt boeken.

Extra service

Als u s´avonds aankomt hoeft u geen lege koelkast aan te treffen. Wij zetten sowieso een welkomstwijntje voor u klaar.  Als u na sluitingstijd van de supermarkten landt, kunnen we een boodschapje voor u doen. Graag een paar dagen van tevoren laten weten.

Vlakbij de quinta woont een Nederlandse huisarts. Mocht er onverhoopt iets zijn, dan kunt u in uw eigen taal uitleggen wat er aan de hand is.