Casa da Fazenda

Per week

Laagseizoen

Voorseizoen

€ 445,-

€ 625,-

Middenseizoen € 750,-
Hoogseizoen

Nazomerseizoen

€ 975,-

€ 825,-

Casa Corcunda &
Casa de Pão

Per week

Laagseizoen € 425,-
Voorseizoen € 595,-
Middenseizoen € 725,-
Hoogseizoen

Nazomerseizoen

€ 925,-

€ 750,-

Casa de Arte

Per week

Laagseizoen € 399,-
Voorseizoen

Middenseizoen

€ 475,-

€ 695,-

Hoogseizoen

Nazomerseizoen

€ 775,-

€ 700,-

Glamping Cabana

Per week

Laagseizoen

Voorseizoen

Middenseizoen

€ 425,-

€ 595,-

€ 675,-

 

Hoogseizoen

Nazomerseizoen

 

€ 895,-

€ 725,-

Laranja

Per week

Laagseizoen

Voorseizoen

€ 345,-

€ 405,=

Middenseizoen € 495,-
Hoogseizoen

Nazomerseizoen

€ 695,-

€ 525,-

Verwarming c.q. airco is exclusief, deze worden al naar gelang gebruik afgerekend. In de winter verbruikt de aircoverwarming minder stroom!

Seizoenen

Laagseizoen (overwintermaanden)
November, December, Januari, Februari en Maart

Voorseizoen 

1 April tot en met 20 April

Middenseizoen
Vanaf 20 April, Mei, Juni, Oktober

Hoogseizoen
Juli en Augustus

Nazomerseizoen

September

Additionele kosten

 

De overheid heeft ons gisteren 5 Juni 2023 ineens en totaal onverwachts op de hoogte gebracht dat wij vanaf nu toeristenbelasting moeten heffen bij onze gasten voor de gemeente Olhao. Dit met terugwerkende kracht vanaf 1 Juni. Het geldt vanaf 16 jaar en is 2 euro per dag p.p., met een maximum van 5 dagen. Van November tot en met eind April is het 1 euro per dag p.p.

 

  • De speciale overwinterprijs is gebaseerd op 2 personen. Indien anders, overleg vooraf even met ons. De speciale overwinterprijs loopt door tot en met 20 April als het gaat om een boeking van langer dan 3 weken.
  • Extra bed €25,= per week. Informeer naar de mogelijkheden in overleg.
  • Huur strandlaken 5 euro per week
  • Eindschoonmaakkosten zijn exclusief als u korter dan 1 week bij ons verblijft
  • Er is een wasmachine voor de gasten. Voor 5,= euro per trommel kunt u een was draaien. Dit is inclusief stroom & water en was producten. Wilt u de was drogen in de wasdroger (winter) dan betaalt u 7,50 euro in totaal. Als je de was schoon mee wilt nemen terug naar huis, dan verzorgen we dat graag en vragen we 15 euro per trommel
  • De lodge wordt tijdens het overwinteren verwarmd door een pelletkachel. Per maand verhuur nemen we de eerste 30 euro voor onze kosten
  • De overheid is bezig met het instellen van toeristenbelasting. Vanwege Covid is dat 2 jaar uitgesteld, maar we verwachten dat het binnenkort wordt ingevoerd. Mocht dat zo zijn dan zullen we dat in rekening brengen. Er wordt verwacht dat het gaat om 1,50 per dag per persoon met een maximum van 7 dagen. Dus als je langer komt dan 7 dagen, dan vervalt deze verplichting vanaf de 7e dag.

 

Prijzen en huurvoorwaarden

De huurprijzen zijn per week, inclusief elektriciteit, beddengoed, handdoeken en de eindschoonmaak. Wil je dat wij tussendoor het huis schoonmaken? Dan doen we dat graag en brengen daarvoor € 30,- in rekening.

Je boeking wordt definitief door binnen 1 week na de reservering 35% van het totale bedrag aan ons over te maken. 12 weken voor aanvang van de huurperiode maak je nog eens 35% over. De laatste betaling dient 6 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn overgemaakt.

Stel dat je je vakantie bij ons moet annuleren, dan sturen we als geregistreerd verhuurbedrijf altijd een officiële factuur die je vervolgens bij je verzekeraar kunt indienen.

In- en uitchecken

Op de aankomstdag kun je vanaf 15:00 uur inchecken in je vakantiewoning. Je bent wel al eerder welkom op de quinta. We hebben een speciale plek waar je de bagage kwijt kunt en een toilet- c.q. doucheruimte waar je kunt omkleden. Bij de gezellige honestybar geniet je van een koel drankje of een ijsje en je kunt ook al gebruikmaken van het zwembad.

Ook de laatste dag is geen verloren vakantiedag. We vragen je om het vakantieverblijf om 10 uur te verlaten. Als je nog niet gelijk hoeft te vertrekken, kun je de bagage bij ons stallen. Dan kun je bijvoorbeeld nog even naar het strand of vertoeven op de quinta rond het zwembad. In ons toilet- c.q. doucheruimte kun je voor vertrek naar de luchthaven nog douchen en omkleden.

Voorwaarden en bepalingen

Reeds overgemaakte aanbetalingen zijn in geval dat je je boeking annuleert, niet terug vorderbaar. We adviseren je daarom een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten voor een ´samengestelde reisverzekering´. Daar is sprake van als je een vlucht, huurauto en vakantiehuis los van elkaar boekt.

Bij het overhandigen van de sleutel vragen we een borg van € 250,- cash bij aankomst. Als er onverhoopt schade is ontstaan tijdens je vakantie, kun je dit verhalen op je reisverzekering. Zodra zij de schade hebben vergoed, storten wij het bedrag van de borg direct aan je terug.

Wij kunnen in geen enkel geval verantwoordelijk worden gehouden in geval van schade aan of diefstal van persoonlijke eigendommen. We accepteren geen verantwoordelijkheid voor persoonlijk letsel. Iedereen betreedt de quinta, de verblijven, het terrein en de zwembaden op eigen risico.

Bij gevolgen voortkomend uit: oorlog, stakingen, een pandamie, natuurgeweld en of -rampen, overmacht, beperkende overheidsmaatregelen en/of buitengewone omstandigheden toe te rekenen aan derden, zijn reeds overgemaakte aanbetalingen niet terug vorderbaar.

 

Met het boeken accepteer je onze voorwaarden en bepalingen.