Kom overwinteren in Portugal en ontsnap zo aan de kille Nederlandse en Belgische winters.

Quinta Corcunda is erg geliefd bij overwinteraars. Natuurlijk ook vanwege het zachte, milde klimaat in de Algarve. De winters bij ons zijn vergelijkbaar met een goed voorjaar in Nederland en België. Tijdens deze ´wintermaanden´ van november tot en met maart, is het met een gemiddelde temperatuur van 15 graden overdag doorgaans heerlijk vertoeven.

Een verblijf in de winter is extra aantrekkelijk

* Speciaal tarief lang verblijf

* Comfortabele gastenhuizen met verwarming

* Nederlandse TV en gratis wifi

* Veel privacy, maar niet alleen

De groene Algarve

In tegenstelling tot de zomers is het overal groen en staat de Algarve in bloei als het in het noorden van Europa donker, grauw en kaal is. Een terrasje pakken, een van de vele betaalbare restaurantjes ontdekken, leuke stadjes bezoeken, golfen, fietsen en wandelen; er zijn genoeg activiteiten in de buitenlucht te bedenken als je komt overwinteren in het zuiden van Portugal. Wandelroutes starten vanaf de quinta maar ook in de omgeving liggen prachtige paden door de schitterende natuur. Waar je ook naartoe wilt in de winter, vanuit Quinta Corcunda is alles heel goed en makkelijk bereikbaar met de (huur)auto.

Huiselijk en comfortabel

Ook tijdens de wintermaanden zijn onze gasthuizen comfortabel en van alle gemakken voorzien, zoals een houtkachel, een TV, wifi, een goed uitgeruste keuken, comfortabele huiskamers en matrassen van goede kwaliteit. Voor de liefhebbers hebben wij elektrische dekens klaarliggen.
Bij een langer verblijf bieden we zelfs speciale tarieven voor overwinteraars. Omdat er op ons landgoed meerdere gastenverblijven staan, heeft iedereen die in de wintermaanden bij ons te gast is, een hoge mate van privacy midden in de natuur maar ook het voordeel dat er altijd meerdere mensen in de buurt zijn.

Overwinteren en werken

Wil je in de Algarve komen werken tijdens de wintermaanden? Ook voor een workation in een rustige omgeving met een centrale ligging, ben je van harte welkom op Quinta Corcunda. Er is sterke wifi en heb je meer versterking nodig, dan hebben wij een dongel voor je in bruikleen € 1,- per dag.

Verwarming

Alle accommodaties zijn goed op deze doorgaans milde winters voorbereid. In onze sfeervolle verblijven staat een houtkachel die het hele huis heerlijk verwarmt. De Glamping Cabana heeft een comfortabele pelletkachel en het chalet Laranja een elektrische airco verwarming. s´ Middags op tijd de kachel aan, want in de namiddag kan het in de winter wat fris worden.

Om het extra behaagelijk te maken in Casa da Fazenda, Casa Corcunda en Casa Pão staat in die badkamers een elektrisch kacheltje. De kosten bedragen 0,35 eurocent per kilowatt. De eerste € 10,- per verblijf zijn voor onze rekening. Elk kacheltje heeft zijn eigen stroommeter.

In Casa de Arte kun je in plaats van de houtkachel ook het huis elektrisch verwarmen met twee straalkachels. Deze kachels hebben een eigen stroommeter. Deze extra kosten bedragen 0,35 eurocent per Kilowatt. De eerste € 10,- per verblijf zijn voor onze rekening.

TV en internet

Er is een heel scala aan Nederlandse tv en radiozenders, zowel publiek als commercieel. Zo hoef je geen enkel favoriet programma te missen als je komt overwinteren in Portugal. Ook is er gratis goede wifi in de huisjes.

Speciaal tarief

Iedere 3 weken dat je aaneensluitend overwintert op Quinta Corcunda met 2 personen, krijg je de 4e week van ons cadeau. Zo kom je 4 weken voor de prijs van 3 weken.

Schoonmaak

Als je een aaneengesloten periode bij ons overwintert, verschonen we het linnen 1 keer per week. Heb je liever vaker nieuwe handdoeken, dan kan dat uiteraard ook. Iedere 2 weken zorgen we dat het huisje wordt schoongemaakt. Wil je dat we het vaker schoonmaken, dan is dat mogelijk met een bijbetaling van € 30,- per keer.

Is overwinteren in Portugal iets voor jou?

Bekijk hier de beschikbaarheid van onze vakantiehuizen. Of bekijk alle prijzen.