Op de aankomstdag kunt u om 14:00 uur inchecken in uw vakantiewoning. U bent wel al eerder welkom op de quinta. We hebben een speciale plek waar u de bagage kwijt kunt en een toilet- c.q. doucheruimte waar u zich zelf kunt omkleden om alvast lekker bij het zwembad te gaan liggen. Ook is er een honestybar met koele drankjes en ijsjes. Ook de laatste dag is geen verloren vakantiedag. Ook dan geldt dat u uw bagage bij ons kunt stallen . Zo kunt u bijvoorbeeld nog even lekker naar het strand of vertoeven op de quinta rond het zwembad. In ons toilet- c.q. doucheruimte kunt u zich voor de reis nog even lekker douchen.

Als u s ´avonds aankomt hoeft u geen lege koelkast aan te treffen. Wij zetten sowieso een welkomstwijntje voor u klaar en als u daar gebruik van wilt maken hebben wij een gratis boodschappenservice zodat uw koelkast gevuld is met boodschappen voor de eerste avond en het eerste ontbijt.

In de zomer gaan we vaak barbecueën met de gasten. Iedereen neemt dan wat mee naar eigen inzicht. De avonden zijn inmiddels heel populair onder terugkerende gasten.

Heeft u geen zin om te koken? Twee keer per week, op maandag en donderdag, komt www.azulathome.pt  langs met verse maaltijden die eenvoudig op te warmen zijn en echt overheerlijk. Zelf zijn we ook enorm fan! En heeft u liever ook een maaltijd speciaal voor de kids? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Vlakbij de quinta woont een Nederlandse huisarts. Mocht er onverhoopt iets zijn, dan kunt u in uw eigen taal uitleggen wat er aan de hand is.

De quinta beschikt ook over een wasmachine. Tegen een vergoeding kunt u een was draaien. Zeker heel handig ook als u wat langer op vakantie bent.

Een auto huren, of indien gewenst fietsen, een e-bike of een scooter, is noodzakelijk. Het openbaar vervoer is in Portugal gewoon niet goed geregeld en rijdt zeker niet frequent. Wij kunnen u desgewenst adviseren over de huur van auto, scooter of (e)bike.

Bij wijze van proef komt er in de periode van 19 Juni tot en met 28 Augustus iedere woensdag een masseur, Dennis Bouwmans, op Quinta Corcunda. Voor slechts 25 euro per uur krijgt u als gast een professionele massage. In September logeert een masseuse op onze quinta. Ook zij geeft die maand massages voor gasten.

Op de quinta zijn i.v.m. de stroomcapaciteit reisföhns aanwezig. Als u die wilt gebruiken geef dan even een seintje.