De winters in de Algarve zijn vergelijkbaar met een goed voorjaar in Nederland en Belgie

Gedurende de ´wintermaanden´, van November tot en met Maart, is het met een gemiddelde temperatuur van 15 graden overdag doorgaans heerlijk vertoeven in de Algarve. In tegenstelling tot de zomers is het overal groen en staat de Algarve in bloei.

Onze accommodaties, Casa de Arte, Casa de Pao, Casa Corcunda, Casa da Fazenda en Laranja, zijn op deze doorgaans milde winters voorbereid. Elk hebben ze een houtkachel die heerlijk verwarmt. Laranja daarentegen beschikt over een verwarming.

De weekprijs is gedurende het laagseizoen inclusief het onbeperkt gebruik van kachelhout! De verwarming in Laranja wordt apart verrekend al naar gelang gebruik. De kosten zijn laag omdat het verwarmd wordt met een aircoheater.

s´Middags op tijd de houtkachel aan, want in de namiddag kan het in de winter wat kil worden. Indien u dit wenst hebben wij voor alle accommodaties elektrische dekens.

Casa de Arte heeft naast de houtkachel de mogelijkheid om via 2 straalkachels electrisch verwarmd te worden. Deze kachels hebben een eigen stroommeter. Deze extra kosten bedragen 0,25 eurocent per Kilowatt. De eerste 10 euro zijn voor onze kosten.

Casa da Fazenda, Corcunda en Pao beschikken over een elektrisch kacheltje in de badkamer. De kosten bedragen 0,25 eurocent per kilowatt. De eerste 10 euro zijn voor onze kosten. Elk kacheltje heeft zijn eigen stroommeter.

Er is een heel scala aan Nederlandse tv en radiozenders, zowel publiek als commercieel. Zo hoeft u uw favoriete programma´s niet te missen. Ook is er WIFI om uw email te checken.

Iedere 3 weken aaneensluitend dat u komt overwinteren (op basis van 2 personen) krijgt u de 4e week van ons cadeau. U komt dus 4 weken, maar betaalt 3 weken.

Als u een aaneengesloten periode bij ons overwintert verschonen we het linnen 1 keer per week. Mocht u de handdoeken vaker willen wisselen dan kan dat uiteraard. Iedere 2 weken zorgen we dat uw huisje extra wordt schoongemaakt. Mocht u dit echter vaker wensen, dan brengen we dat in rekening (20 euro per keer).

 

Op Zoover.nl vindt u diverse reviews van onze overwinteraars! Hieronder een voorbeeld.

HELEEN EN ARNOLD, 26-12-2017

”Al jaren zijn wij in de wintermaanden graag voor langere tijd in de algarve. Het milde klimaat , en de uitbundig schijnende zon heeft ons in zijn greep. Ook verblijven wij graag bij Marga en Rob op hun prachtige QUINTA CORCUNDA, gastvrijheid en privacy zijn vanzelf sprekend. Een warm thuis gevoel die zijn weerga niet kent. Een fascinerende omgeving met centrale ligging die de meeste mensen zal aanspreken. Een aanrader voor alle seizoenen van het jaar. Elk jaar zien we nieuwe ontwikkelingen op de quinta nieuwe terrassen met prachtige verlichting, oprijlaan voor de auto(veiliger en rustiger), kortom, wij waren weer blij verrast over alle nieuwe dingen”.

Groet van tevreden gasten.

Heleen en Arnold