Boekingsbeleid

 

Als men op vakantie gaat naar de Algarve komt men doorgaans voor minimaal 7 nachten of meer omdat het om een vliegvakantie gaat. Daarom verhuren ook wij voor minimaal 7 nachten of meer. Dit is uiteraard niet het geval als er tussen 2 boekingen in een accommodatie een paar dagen beschikbaar is.

Als u vroeg boekt en een van de eersten bent heeft u extra voordeel, daar er in principe geen vaste aankomst- of vertrekdag is zoals bijvoorbeeld in Frankrijk gebruikelijk is. Dit geeft u doorgaans meer flexibiliteit bij het boeken van een vlucht en doordeweekse vluchten zijn doorgaans veel goedkoper dan vluchten in het weekend. Wel proberen we bestaande en nieuwe boekingen zo goed als mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Zeker in het hoogseizoen. Er zijn voor u echter diverse b&b´s in de buurt om losse nachtjes te overbruggen.

Mocht u bijvoorbeeld 10 dagen willen komen en een van onze accommodaties heeft maar 7 nachten beschikbaar, dan heeft misschien een van onze andere accommodaties nog wel aansluitend ruimte. Wij kunnen daar in altijd adviseren als u dat wilt.

Mochten we onverhoopt geen plek hebben dan kunnen we u misschien wel naar een andere accommodatie verwijzen. We hebben namelijk een hele prettige samenwerking met een paar andere nederlandse verhuurders in de directe omgeving.

Tip:
Onze beschikbaarheidsagenda is up-to-date! Neem a.u.b. wel altijd eerst even contact met ons op alvorens uw vlucht te boeken. Wij checken dagelijks een aantal keer onze email, dus dezelfde dag heeft u zeker al antwoord. U kunt ons natuurlijk altijd bellen als u last-minute wilt boeken.