2018

Caravana Bombom

Per week

Laagseizoen € 225,-
Middenseizoen € 350,-
Hoogseizoen € 450,-

Casa de Arte

Per week

Laagseizoen € 375,-
Middenseizoen € 550,-
Hoogseizoen € 650,-

Casa da Fazenda,
Casa Corcunda &
Casa de Pão

Per week

Laagseizoen € 399,-
Middenseizoen € 595,-
Hoogseizoen € 795,-

Glamping safarilodge tent

Per week

Middenseizoen € 555,-
Hoogseizoen € 795,-

Seizoenen

Laagseizoen
Januari, Februari, Maart, November en December

Middenseizoen
April, Mei, Juni, September en Oktober

Hoogseizoen
Juli en Augustus

Additionele kosten

  • De speciale overwinterprijs is gebaseerd op 2 personen. Elke extra persoon is 15 euro per week
  • Extra bed 15 euro per nacht (Fazenda & lodge)
  • Tentje (1-2 p.) 15 euro per dag voor Bombom en 55 euro per week voor Arte
  • Huur kinderset (stoel, bedje en badje) € 10,
  • Huur strandlaken,  7,50 euro
  • 25 euro schoonmaakkosten als u korter dan 1 week bij ons verblijft
  • Er is een wasmachine voor de gasten. Voor 5,= euro per trommel kunt u een was draaien. Dit is inclusief stroom & water, waspoeder, wasverzachter & Calgon. Wilt u de was drogen in de wasdroger (winter) dan betaalt u 7,50 euro in totaal

 

Prijzen en huurvoorwaarden

De huurprijzen zijn per week, inclusief elektriciteit, beddengoed, handdoeken en eindschoonmaak. Wilt u dat wij tussendoor schoonmaken dan doen we dat graag en brengen daarvoor 30 euro in rekening.
De boeking wordt definitief door binnen 1 week na de reservering 35% van het totale bedrag aan ons over te maken. 12 weken voor aanvang van de huurperiode maakt u nog eens 35% over. De laatste betaling dient 6 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn overgemaakt. Wij zijn een officeel verhuurbedrijf. In geval van annulering overhandigen wij een officiele factuur die u kunt overleggen aan uw verzekeraar.

In- en uitchecken

Op de aankomstdag bent u in het gastenhuis welkom vanaf 14:00 uur. Zo hebben wij de tijd om het gastenhuis voor uw komst in orde te maken. U bent wel al eerder welkom op de quinta als u dat prefereert. We hebben een speciale plek waar u de bagage kwijt kunt en een toilet- c.q. doucheruimte waar u zich zelf kunt omkleden om alvast lekker bij het zwembad te gaan liggen.

Op de dag van vertrek wordt u verzocht uw gastenhuis om 10.00 uur te verlaten. Ook dan geldt dat u uw bagage op deze dag nog bij ons kunt stallen als u een late terugvlucht heeft. Zo is deze dag geen verloren dag zodat u bijvoorbeeld nog even lekker naar het strand kunt of bij ons zwembad de tijd door te brengen.  In ons toilet- c.q. doucheruimtedouche kunt u zich voor de reis nog even opfrissen.

Voorwaarden en bepalingen

Reeds overgemaakte aanbetalingen zijn in geval van annulering van uw kant niet terugvorderbaar. We adviseren u een reisverzekering af te sluiten voor een ´samengestelde reisverzekering´. Daar is sprake van als u vlucht, auto en vakantiehuis los van elkaar boekt.

Bij het overhandigen van de sleutel vragen we een borg van € 250,- cash bij aankomst. Indien alles in orde is aan het einde van uw vakantie, geven we u dit terug aan het einde van de huurperiode. Als er onverhoopt schade is verhaalt u dit op uw reisverzekering. Zodra zij de schade hebben vergoed krijgt u de borg teruggestort.

Wij kunnen in geen enkel geval verantwoordelijk worden gehouden in geval van schade aan of diefstal van persoonlijke eigendommen. Ook accepteren we geen verantwoordelijkheid voor persoonlijk letsel. U betreedt ons huis, terrein en de zwembaden op eigen risico.

Bij gevolgen voortkomend uit: oorlog, stakingen, natuurgeweld en of -rampen, overmacht, beperkende overheidsmaatregelen en/of buitengewone omstandigheden toe te rekenen aan derden zijn reeds overgemaakte aanbetalingen van uw kant ook niet terugvorderbaar.

Met het boeken accepteert u onze voorwaarden en bepalingen.

Boekingsbeleid

 

Als mensen op vakantie gaan naar de Algarve komt men doorgaans met het vliegtuig voor minimaal 7 nachten of meer. Daarom verhuren wij voor minimaal 7 nachten of meer. Dit is uiteraard niet het geval als er tussen 2 boekingen in een accommodatie een paar dagen beschikbaar is.

Wij kennen geen vaste aankomst- of vertrekdag zoals bijvoorbeeld in Frankrijk gebruikelijk is. Wel proberen we bestaande en nieuwe boekingen zo goed als mogelijk op elkaar aan te laten sluiten, zeker in het midden- en hoogseizoen.

Mocht u bijvoorbeeld 10 dagen willen komen en een accommodatie heeft maar 7 nachten beschikbaar, misschien heeft een andere accommodatie van ons nog wel aansluitend ruimte. Wij kunnen daar in altijd adviseren als u dat wilt.

Tip:
Onze beschikbaarheidsagenda is up-to-date! Neem a.u.b. wel altijd eerst even contact met ons op alvorens uw vlucht te boeken. Wij checken dagelijks een aantal keer onze email, dus dezelfde dag heeft u zeker al antwoord. U kunt ons natuurlijk altijd bellen als u last-minute wilt boeken.

 

Extra service

Als u s´avonds aankomt hoeft u geen lege koelkast aan te treffen. Wij zetten sowieso een welkomstwijntje voor u klaar.  Als u na sluitingstijd van de supermarkten landt, kunnen we een boodschapje voor u doen. Graag een paar dagen van tevoren laten weten.

Vlakbij de quinta woont een Nederlandse huisarts. Mocht er onverhoopt iets zijn, dan kunt u in uw eigen taal uitleggen wat er aan de hand is.