Caravana Bombom

Per week

Laagseizoen € 225,-
Middenseizoen € 250,-
Hoogseizoen € 450,-

Casa de Arte

Per week

Laagseizoen € 375,-
Middenseizoen € 550,-
Hoogseizoen € 650,-

Casa da Fazenda,
Casa Corcunda &
Casa de Pão

Per week

Laagseizoen € 399,-
Middenseizoen € 595,-
Hoogseizoen € 795,-

Glamping safarilodge tent

Per week

Middenseizoen € 555,-
Hoogseizoen € 795,-

Laranja

Per week

Laagseizoen € 325,-
Middenseizoen € 475,-
Hoogseizoen € 675,-

Verwarming c.q. airco is exclusief, deze worden al naar gelang gebruik afgerekend.

Seizoenen

Laagseizoen
Januari, Februari, Maart, November en December

Middenseizoen
April, Mei, Juni, September en Oktober

Hoogseizoen
Juli en Augustus

Additionele kosten

  • De speciale overwinterprijs is gebaseerd op 2 personen. Elke extra persoon is 15 euro per week
  • Extra bed 15 euro per nacht (Fazenda & lodge)
  • Tentje (1-2 p.) 15 euro per dag voor Bombom en 55 euro per week voor Arte
  • Huur kinderset (stoel, bedje en badje) € 10,
  • Huur strandlaken 5 euro
  • 25 euro schoonmaakkosten als u korter dan 1 week bij ons verblijft
  • Er is een wasmachine voor de gasten. Voor 5,= euro per trommel kunt u een was draaien. Dit is inclusief stroom & water, waspoeder, wasverzachter & Calgon. Wilt u de was drogen in de wasdroger (winter) dan betaalt u 7,50 euro in totaal

 

Prijzen en huurvoorwaarden

De huurprijzen zijn per week, inclusief elektriciteit, beddengoed, handdoeken en eindschoonmaak. Wilt u dat wij tussendoor schoonmaken dan doen we dat graag en brengen daarvoor 30 euro in rekening.
De boeking wordt definitief door binnen 1 week na de reservering 35% van het totale bedrag aan ons over te maken. 12 weken voor aanvang van de huurperiode maakt u nog eens 35% over. De laatste betaling dient 6 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn overgemaakt. Wij zijn een officeel verhuurbedrijf. In geval van annulering overhandigen wij een officiele factuur die u kunt overleggen aan uw verzekeraar.

In- en uitchecken

Op de aankomstdag bent u in het gastenhuis welkom vanaf 14:00 uur. Zo hebben wij de tijd om het gastenhuis voor uw komst in orde te maken. U bent wel al eerder welkom op de quinta als u dat prefereert. We hebben een speciale plek waar u de bagage kwijt kunt en een toilet- c.q. doucheruimte waar u zich zelf kunt omkleden om alvast lekker bij het zwembad te gaan liggen.

Op de dag van vertrek wordt u verzocht uw gastenhuis om 10.00 uur te verlaten. Ook dan geldt dat u uw bagage op deze dag nog bij ons kunt stallen als u een late terugvlucht heeft. Zo is deze dag geen verloren dag zodat u bijvoorbeeld nog even lekker naar het strand kunt of bij ons zwembad de tijd door te brengen.  In ons toilet- c.q. doucheruimtedouche kunt u zich voor de reis nog even opfrissen.

Voorwaarden en bepalingen

Reeds overgemaakte aanbetalingen zijn in geval van annulering van uw kant niet terugvorderbaar. We adviseren u een reisverzekering af te sluiten voor een ´samengestelde reisverzekering´. Daar is sprake van als u vlucht, auto en vakantiehuis los van elkaar boekt.

Bij het overhandigen van de sleutel vragen we een borg van € 250,- cash bij aankomst. Indien alles in orde is aan het einde van uw vakantie, geven we u dit terug aan het einde van de huurperiode. Als er onverhoopt schade is verhaalt u dit op uw reisverzekering. Zodra zij de schade hebben vergoed krijgt u de borg teruggestort.

Wij kunnen in geen enkel geval verantwoordelijk worden gehouden in geval van schade aan of diefstal van persoonlijke eigendommen. Ook accepteren we geen verantwoordelijkheid voor persoonlijk letsel. U betreedt ons huis, terrein en de zwembaden op eigen risico.

Bij gevolgen voortkomend uit: oorlog, stakingen, natuurgeweld en of -rampen, overmacht, beperkende overheidsmaatregelen en/of buitengewone omstandigheden toe te rekenen aan derden zijn reeds overgemaakte aanbetalingen van uw kant ook niet terugvorderbaar.

Met het boeken accepteert u onze voorwaarden en bepalingen.

Boekingsbeleid

 

Als mensen op vakantie gaan naar de Algarve komt men doorgaans met het vliegtuig voor minimaal 7 nachten of meer. Daarom verhuren wij voor minimaal 7 nachten of meer. Dit is uiteraard niet het geval als er tussen 2 boekingen in een accommodatie een paar dagen beschikbaar is.

Wij kennen geen vaste aankomst- of vertrekdag zoals bijvoorbeeld in Frankrijk gebruikelijk is. Wel proberen we bestaande en nieuwe boekingen zo goed als mogelijk op elkaar aan te laten sluiten, zeker in het midden- en hoogseizoen.

Mocht u bijvoorbeeld 10 dagen willen komen en een accommodatie heeft maar 7 nachten beschikbaar, misschien heeft een andere accommodatie van ons nog wel aansluitend ruimte. Wij kunnen daar in altijd adviseren als u dat wilt.

Tip:
Onze beschikbaarheidsagenda is up-to-date! Neem a.u.b. wel altijd eerst even contact met ons op alvorens uw vlucht te boeken. Wij checken dagelijks een aantal keer onze email, dus dezelfde dag heeft u zeker al antwoord. U kunt ons natuurlijk altijd bellen als u last-minute wilt boeken.

 

Extra service

Als u s´avonds aankomt hoeft u geen lege koelkast aan te treffen. Wij zetten sowieso een welkomstwijntje voor u klaar.  Als u na sluitingstijd van de supermarkten landt, kunnen we een boodschapje voor u doen. Graag een paar dagen van tevoren laten weten.

Vlakbij de quinta woont een Nederlandse huisarts. Mocht er onverhoopt iets zijn, dan kunt u in uw eigen taal uitleggen wat er aan de hand is.