De winters in de Algarve zijn als een goed voorjaar in Nederland en Belgie

Gedurende de ´wintermaanden´, van November tot en met Maart, is het met een gemiddelde temperatuur van 15 graden overdag doorgaans heerlijk vertoeven in de Algarve.  In tegenstelling tot de zomers is het overal groen en staat de Algarve in bloei.

Onze gastenhuizen zijn op deze doorgaans milde winters voorbereid. Elk hebben ze een houtkachel die heerlijk verwarmt. Ook is de weekprijs is gedurende het laagseizoen inclusief het gebruik van kachelhout!  s´Middags op tijd de kachel aan, want in de namiddag kan het in de winter snel wat kil worden. Indien u dit wenst hebben wij  elektrische dekens.

Casa de Arte heeft naast de houtkachel de mogelijkheid om via 2 straalkachels electrisch verwarmd te worden. Deze kachels hebben een eigen stroommeter. Deze extra kosten bedragen 0,25 eurocent per Kilowatt.

Casa da Fazenda, Corcunda en Pao beschikken over een elektrisch kacheltje in de badkamer. De kosten bedragen 0,25 eurocent per kilowatt. Dit zal om en nabij 1 euro per dag zijn als u de kachel in de ochtend en avond een uurtje aan zet. Elk kacheltje heeft zijn eigen stroommeter.

Er is een heel scala aan Nederlandse tv en radiozenders, zowel publiek als commercieel. Zo hoeft u uw favoriete programma´s niet te missen. Ook is er WIFI om uw email te checken.

Iedere 3 weken aaneensluitend dat u komt overwinteren (op basis van 2 personen!) krijgt u 1 week extra van ons cadeau. U komt dus 4 weken, maar betaalt 3 weken. En wij dragen zorg voor goed kachelhout. Alleen de gratis week betaalt u extra voor het hout dat u dan gebruikt.