De winters in de Algarve zijn als een goed voorjaar in Nederland en Belgie

Gedurende de ´wintermaanden´, van November tot en met Maart, is het met een gemiddelde temperatuur van 15 graden overdag doorgaans heerlijk vertoeven in de Algarve. In tegenstelling tot de zomers is het overal groen en staat de Algarve in bloei.

Onze accommodaties, Casa de Arte, Casa de Pao, Casa Corcunda, Casa da Fazenda en Laranja, zijn op deze doorgaans milde winters voorbereid. Elk hebben ze een houtkachel die heerlijk verwarmt en Laranja beschikt over een verwarming. De weekprijs is gedurende het laagseizoen inclusief het gebruik van kachelhout! De verwarming in Laranja wordt apart verrekend al naar gelang gebruik  (de weekprijs is dan ook een stuk goedkoper!).

s´Middags op tijd de kachel aan, want in de namiddag kan het in de winter snel wat kil worden. Indien u dit wenst hebben wij elektrische dekens.

Casa de Arte heeft naast de houtkachel de mogelijkheid om via 2 straalkachels electrisch verwarmd te worden. Deze kachels hebben een eigen stroommeter. Deze extra kosten bedragen 0,25 eurocent per Kilowatt.

Casa da Fazenda, Corcunda en Pao beschikken over een elektrisch kacheltje in de badkamer. De kosten bedragen 0,25 eurocent per kilowatt. Dit zal om en nabij 1 euro per dag zijn als u de kachel in de ochtend en avond een uurtje aan zet. Elk kacheltje heeft zijn eigen stroommeter.

Er is een heel scala aan Nederlandse tv en radiozenders, zowel publiek als commercieel. Zo hoeft u uw favoriete programma´s niet te missen. Ook is er WIFI om uw email te checken.

Iedere 3 weken aaneensluitend dat u komt overwinteren (op basis van 2 personen!) krijgt u de 4e week van ons cadeau. U komt dus 4 weken, maar betaalt 3 weken. En wij dragen zorg voor goed kachelhout.

 

Op Zoover.nl vindt u diverse reviews van onze overwinteraars! Hieronder een voorbeeld.

HELEEN EN ARNOLD, 26-12-2017

”Al jaren zijn wij in de wintermaanden graag voor langere tijd in de algarve. Het milde klimaat , en de uitbundig schijnende zon heeft ons in zijn greep. Ook verblijven wij graag bij Marga en Rob op hun prachtige QUINTA CORCUNDA, gastvrijheid en privacy zijn vanzelf sprekend. Een warm thuis gevoel die zijn weerga niet kent. Een fascinerende omgeving met centrale ligging die de meeste mensen zal aanspreken. Een aanrader voor alle seizoenen van het jaar. Elk jaar zien we nieuwe ontwikkelingen op de quinta nieuwe terrassen met prachtige verlichting, oprijlaan voor de auto(veiliger en rustiger), kortom, wij waren weer blij verrast over alle nieuwe dingen”.

Groet van tevreden gasten.

Heleen en Arnold